Turneringshold for meget øvede

Bridge for meget øvede er et turneringshold, der spiller i regi af Bridgeskolen under FuresøBridge.

Turneringsholdet er for spillere, der primært ønsker øvelse i turneringsbridge og diskussion om aktuelle problemstillinger i denne sammenhæng.

Der vil blive spillet endagsturneringer og fra starten uden alt for strikse krav om spillehastighed.

Turneringshold for meget øvede, TRIN 5, Tirsdag eftermiddag

Du har spillet bridge i ca. 4-5 år, og har efterhånden erhvervet et godt kendskab til jeres grundsystem og de supplerende konventioner, I har besluttet at anvende. Men du har brug for mere erfaring i at benytte denne viden i praktisk spil.

På dette hold spilles der næsten udelukkende turnering. Men det vil blive muligt at anmode om undervisning i emner, som holdet måtte ønske at få gennemgået før turneringens start. Der spilles med maskinlagte kort.

Turneringsholdet spiller som i en sædvanlig bridgeklub. Hver uge spilles der en afsluttet turnering, hvor resultaterne registreres elektronisk.

Dette sker ved bordet ved hjælp af en brugervenlig tablet-computer, og alle resultater og kortfordelinger publiceres på internettet umiddelbart efter afslutningen på det sidste spil.

Du betaler kun for bridgematerialer og maskinblandede kort, kr. 150 for en hel sæson.

Tirsdag eftermiddag i lokale 7 i "Stien" (den tidligere Bybækskole), Paltholmterrasserne 1, Farum kl. 13:30 til kl. 17:30, start 15.09.2020, slut 04.05.2021

Er du interesseret, så kontakt:

Poul Erik Rønø, mobil 4064 8941, mail per@post7.tele.dk